John Brown 4×4 Συνέντευξη | FunRover

10
John Brown 4×4 Συνέντευξη |  FunRover

Πείτε μας για τον John Brown, Πώς ξεκίνησε το John Brown 4×4;

Το John Brown 4×4 ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο που κάνουν πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις – ως ενθουσιώδες χόμπι στον ελεύθερο χρόνο. Ο ενθουσιασμός του John για τα Land Rovers® και η προσοχή στη λεπτομέρεια σύντομα ανάγκασαν το χόμπι του να γίνει μια μικρή επιχείρηση που εξελίχθηκε σταθερά με τα χρόνια σε αυτό που είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές Vintage Land Rovers® στα έθνη.

Τι υπηρεσίες προσφέρετε;

Η κύρια εστίασή μας είναι η προετοιμασία οχημάτων προς πώληση, και ως εκ τούτου οι vintage πωλήσεις βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησης. Επίσης, ανακαινίζουμε και αποκαθιστούμε πλήρως το Land Rovers® και παρέχουμε ακόμη και οχήματα κατά παραγγελία κατόπιν αιτήματος των πελατών. Κατά καιρούς, οι υπηρεσίες μας καλούνται να θεραπεύσουν βλάβες με αυτά τα οχήματα που άλλες εξαρτήσεις αγωνίζονται να διορθώσουν. Ασχολούμαστε επίσης σε μεγάλο βαθμό με το λιανικό εμπόριο και τη μόδα, και έχουμε εμπλακεί και συνεργαστεί με διάφορους οίκους μόδας υψηλού προφίλ και διασημότητες.

Γιατί σου αρέσει να δουλεύεις με τη Land Rovers; Πείτε μας για την εμπειρία σας με τη Land Rovers

Η εργασία με οποιοδήποτε ηλικιωμένο όχημα μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει προκλήσεις, αλλά η εμπειρία μας μας επιτρέπει να διαγνώσουμε και να θεραπεύσουμε τα σφάλματα γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι πάντα πολύ ικανοποιητικό να παίρνετε ένα όχημα που βρίσκεται σε αχυρώνα ή που δεν τρέχει και να το μεταμορφώνετε σε κάτι που φαίνεται ολοκαίνουργιο και λειτουργεί όμορφα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας Land Rover;

Το αγαπημένο μου Land Rover® θα ήταν το πρώτο Land Rover® που είχα – το Land Rover® Lightweight Soft-Top. Ο απλός σχεδιασμός και η στρατιωτική τους εμφάνιση τους κάνουν μια πραγματική χαρά να τα κατέχεις και να τρέχεις.

Και το αγαπημένο σας build/project στο οποίο έχετε δουλέψει;

Σχεδόν σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική κατασκευή μας ήταν η αποκατάσταση του Gastrowagon του Hugh Fearnley Whittingstall από την τηλεοπτική του εκπομπή “A Cook On The Wild Side”. Καταφέραμε να αγοράσουμε ολόκληρο το όχημα – μεγάλο μέρος του σε κουτιά στο πίσω μέρος, οπότε η αποκατάσταση και η ανακατασκευή του ήταν σαν να συναρμολογούσαμε το μεγαλύτερο τρισδιάστατο παζλ που μπορείτε να φανταστείτε. Η κατασκευή διήρκεσε πολλούς μήνες και ήταν μια πραγματική δουλειά με αγάπη, αλλά το τελικό αντικείμενο ήταν αρκετά μοναδικό και υπέροχο.

Ποιο είναι το πιο ασυνήθιστο αίτημα/χαρακτηριστικό που έχετε ενσωματώσει σε ένα Land Rover;

Πραγματοποιήσαμε μια πλήρη ανακατασκευή για έναν πελάτη που ήθελε να πάει τα παιδιά στην παραλία, έπρεπε να έχει άφθονο χώρο για να δροσίζει τα ποτά και έτσι τοποθετήθηκε ένα μεγάλο ψυγείο στο πίσω μέρος!!

Γιατί να επιλέξουν οι άνθρωποι να συνεργαστούν μαζί σας;

Είμαστε μια οικογενειακή, φιλική εταιρεία με παραδοσιακά ήθη και ντεμοντέ εξυπηρέτηση πελατών.

Τέλος, ποια είναι η γνώμη σας για τον νέο αντικαταστάτη του Defender;

Δεν έχουμε δει ακόμη τον αντικαταστάτη για το Defender – αλλά πιστεύουμε ότι πιθανότατα θα είναι πολύ διαφορετικό από τα αρχικά μοντέλα και ίσως να μην επωφεληθεί από τη φύση του μπουλονιού σε μπουλόνι. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι εξίσου καλό εκτός δρόμου και θα φαίνεται υπέροχο – ίσως όχι το «Defender» που ξέρουμε!

Πού μπορούν να φτάσουν οι άνθρωποι στον Τζον Μπράουν;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μεταξύ 8 π.μ. και 4 μ.μ., τις καθημερινές στο 01845 525440. Φροντίστε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας www.johnbrown4x4.com

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply