Auto Finesse Honey & Milk Finale Quick Detailer

13
Auto Finesse Honey & Milk Finale Quick Detailer

Για όσους από εσάς είναι εξοικειωμένοι με το Auto Finesse και το αρχικό τους Finale Quick Detailer, θα γνωρίζετε καλά την ποιότητα και την ευελιξία του. Το έχουμε στο ράφι από τότε που κυκλοφόρησε και παραμένει ένα από τα QD με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Έτσι, όταν συναντηθήκαμε πρόσφατα με τα παιδιά στο Auto Finesse και είπαν ότι υπήρχε η ευκαιρία να έχουμε τη δική μας, περιορισμένης έκδοσης έκδοση του Finale, ήμασταν όλοι αυτιά.

Διατίθεται για αγορά μόνο από εμάς εδώ στο UF, ονομάζεται Honey & Milk Finale Quick Detailer και ναι, το έχετε μαντέψει, αυτή η έκδοση του Finale μπορεί να υπερηφανεύεται για όλη τη συνήθη ποιότητα του αρχικού AF Finale αλλά με υπέροχη γεύση μελιού και γάλακτος. Έχουμε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό από αυτά σε απόθεμα και μόλις φύγουν, όντως έχουν φύγει – οπότε φορέστε τα πατίνια σας!

Υπάρχουν και άλλες νέες προσθήκες…

Όχι μόνο προσθέσαμε το νέο Auto Finesse Honey & Milk Finale Quick Detailer, αλλά και δύο νέα αξεσουάρ που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε. Μπορείτε να βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες για το Creeper Seat και το Bucket Buddy παρακάτω.

Auto Finesse Finale Honey & Milk Quick Detailer 9,95 £

Περιέχοντας όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του αρχικού Auto Finesse Finale, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το Finale για μία μόνο φορά, περιορισμένης έκδοσης με γεύση μέλι & γάλα από την Auto Finesse. Φτιαγμένο ειδικά για εμάς εδώ στο UF, απολαύστε τη γλυκιά μυρωδιά του μελιού και του γάλακτος καθώς περνάτε προς τη λάμψη του εκθεσιακού αυτοκινήτου.

Το Auto Finesse Finale είναι ένα γρήγορο εργαλείο λεπτομέρειας που αφαιρεί γρήγορα και εύκολα τα δακτυλικά αποτυπώματα, την ελαφριά σκόνη και τις ατέλειες από τη βαφή. Στη διαδικασία το Finale προσθέτει γυαλάδα, ενισχύει τα υπάρχοντα στρώματα κεριού και προσθέτει προστασία. Το Finale μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε βρεγμένο αυτοκίνητο για να βοηθήσει στο στέγνωμα, βοηθώντας στην εξάλειψη των αντιαισθητικών σημαδιών από το νερό.

Auto Finesse Μέλι & Γάλα
 • Αποκλειστική ουσία μελιού & γάλακτος
 • Αφαιρέστε με ασφάλεια την ελαφριά μόλυνση της επιφάνειας από τη βαφή
 • Προσθέτει γυαλάδα, λάμψη και απαλότητα
 • Ενισχύει τα υπάρχοντα στρώματα κεριού, παρατείνοντας τη μακροζωία
 • Χρησιμοποιήστε το σε βρεγμένο αυτοκίνητο πριν το στέγνωμα για να αποφύγετε σημάδια από νερό
 • Κατάλληλο για χρήση ως λιπαντικό αργίλου

Κάθισμα Auto Finesse Creeper 69,95 £

Το κάθισμα Creeper από την Auto Finesse είναι απαραίτητο για κάθε επίδοξο ή καθιερωμένο στούντιο λεπτομερειών όπου πραγματοποιείται γυάλισμα μηχανής, διόρθωση βαφής, βελτίωση και γενικά, χαμηλότερου επιπέδου προσοχή του οχήματος.

Η διασφάλιση ότι φροντίζετε το σώμα σας κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας είναι απολύτως κρίσιμη κατά τη διάρκεια μιας λεπτομέρειας και το κάθισμα Creeper βοηθά άνετα. Πέρα από το ότι είναι ένα άνετο κάθισμα, διαθέτει τροχούς για ευκολία στην κινητικότητα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο, περιέχει συρόμενες σχάρες αποθήκευσης και επίσης ένα εύχρηστο κεντρικό συρτάρι αποθήκευσης.

 • Κάθισμα αυτοκινήτου με λεπτομέρειες για να μειώσει την κούραση του σώματος
 • Συρόμενες πλαϊνές σχάρες αποθήκευσης
 • Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο
 • Ροδάκια βαρέως τύπου, που κλειδώνουν
 • Σκληροί ελαστικοί τροχοί
 • Κεντρικό συρτάρι αποθήκευσης
 • Άνετο κάθισμα με περίγραμμα

Auto Finesse Bucket Buddy 14,95 £

Ένα βασικό μέρος για να έχετε μια σταθερή ρουτίνα λεπτομερειών αυτοκινήτου είναι να διασφαλίσετε ότι έχετε αξιόπιστα εργαλεία και ρουτίνες για να σας διευκολύνουν σε κάθε διαδικασία. Μια εξαιρετική προσθήκη στη ρουτίνα πλύσης σας είναι το Bucket Buddy από την Auto Finesse. ένα αποτελεσματικό κομμάτι εξοπλισμού που μοιάζει με κουφέτα που έχει σχεδιαστεί για να γλιστράει πάνω στον κάδο λεπτομερειών του αυτοκινήτου σας και να συγκρατεί την πλήρη γκάμα βουρτσών ή μέσων λεπτομερειών.

Με το Bucket Buddy που έχει αναπτυχθεί, μπορείτε να πείτε αντίο στο να μπείτε βαθιά στον κουβά σας, ψαρεύοντας τη βούρτσα που χρειάζεστε. απλά βάλτε το πινέλο σας στο Bucket Buddy και πιάστε το όμορφα και εύκολα όπως και όταν χρειάζεται. Αποθηκεύστε τις βούρτσες κάννης, τα λαστιχένια πλυντήρια, τα γάντια και τις βούρτσες λεπτομερειών σε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

 • Διατηρεί τα πινέλα λεπτομερειών αυτοκινήτου τακτοποιημένα και τακτοποιημένα
 • Αφαιρεί την ανάγκη να ψαρεύετε σε κουβάδες ψάχνοντας για βούρτσες
 • Ο καμπύλος σχεδιασμός ταιριάζει τέλεια στον κάδο
 • Κάνει το στάδιο πλύσης ευκολότερο + ασφαλέστερο
 • Γάντζοι στο πλάι οποιουδήποτε κάδου με λεπτομέρειες αυτοκινήτου
 • Φινίρισμα σε παραδοσιακό Auto Finesse Teal με λογότυπο

Δείτε την πλήρη σειρά Auto Finesse στην ιστοσελίδα μας, εδώ.

Έχετε κάποια ερώτηση για κάποιο από τα προϊόντα μας; Στείλτε email στο [email protected] ή καλέστε στο 01474 360 360.
Η ομάδα μας είναι σε ετοιμότητα, Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ.-5 μ.μ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply