Το ACD και το IMS δεν είναι τα μόνα μουσεία αυτοκινήτων στην Ιντιάνα

6
Το ACD και το IMS δεν είναι τα μόνα μουσεία αυτοκινήτων στην Ιντιάνα

Η Ιντιάνα διαθέτει τα μουσεία Auburn Cord Duesenberg και Indianapolis Motor Speedway, αλλά υπάρχει μια άλλη εγκατάσταση στην πρωτεύουσα της πολιτείας με συλλογή αυτοκινήτων. Είναι το Κρατικό Μουσείο και Ιστορικές τοποθεσίες της Ιντιάνα συλλογή.

Η συλλογή αυτοκινήτων του κρατικού μουσείου παρουσιάστηκε την Ημέρα Συλλεκτικού Αυτοκινήτου από τον τηλεοπτικό σταθμό WTHR.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του μουσείου, Renee Bruck, η συλλογή περιλαμβάνει όχι μόνο οχήματα, αλλά σχετικά τρισδιάστατα αντικείμενα και υλικό αναφοράς. Αυτά τα τρισδιάστατα αντικείμενα είναι τα διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που παράγονται στην Ιντιάνα, όπως καλοριφέρ, προβολείς, αντλίες βενζίνης και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, περιλαμβάνουν οχήματα όπως Maxwells, Haynes, Lambert και ακόμη και αυτοκίνητα Sears από τη δεκαετία του 1920, ένα Stutz AA, ένα Studebaker Champion στα μέσα του αιώνα, ακόμη και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Th!nk City του 21ου αιώνα. Η έμφαση του μουσείου δίνεται στα οχήματα και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα επιτεύγματα και τις εφευρέσεις του Hoosiers.

Ένα Stutz AA

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply