Πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του νέου SUV Mercedes EQE

9
Πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του νέου SUV Mercedes EQE

Η Mercedes αποκάλυψε την πρώτη επίσημη φωτογραφία του εσωτερικού του νέου SUV Mercedes EQE. Και δεν υπάρχει καμία έκπληξη γιατί το ταμπλό είναι παρόμοιο με αυτό του SUV EQS.

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία του εσωτερικού της νέας Mercedes EQE SUV. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ταμπλό είναι πανομοιότυπο με αυτό του SUV EQS. Σε αντίθεση με το EQS SUV, ωστόσο, το ταμπλό με την τεράστια Hyperscreen θα είναι προαιρετικό σε όλες τις εκδόσεις. Η τυπική διαμόρφωση συνοδεύεται από την κατακόρυφη οθόνη 12,8 ιντσών, γνωστή από την S-Class.
Οι ομοιότητες φτάνουν μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες και εδώ αναφέρουμε τους δύο αεραγωγούς στο εξωτερικό του ταμπλό που έχουν σχέδιο τουρμπίνας, ενώ οι κεντρικοί είναι λεπτοί και κρυμμένοι στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Όπως και με το EQS SUV, η Hyperscreen φαίνεται να στέκεται ελεύθερα και εκτείνεται ελάχιστα στα άκρα στα πάνελ των θυρών και δεν συγχωνεύεται με το μεσαίο τούνελ στο κεντρικό τμήμα. Στη φωτογραφία που δείχνει η Mercedes, η δερμάτινη επένδυση balao καφέ τα καθίσματα και το μεσαίο τούνελ συνδυάζονται με το γκρι neva στα πάνελ των θυρών, στο κάτω μέρος του ταμπλό και στο υπόλοιπο τμήμα του μεσαίου τούνελ. Κατά τα άλλα, συναντάμε το τιμόνι EQE/EQS αλλά και τα παραδοσιακά χειριστήρια απτικής ανάδρασης για τα καθίσματα που βρίσκονται στο πάνω μέρος της πόρτας.

Το Mercedes EQE SUV θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 16 Οκτωβρίου 2022 και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν το 2023. Με την αποκάλυψη του SUV EQE, η Mercedes ανταποκρίθηκε στην υπόσχεσή της να λανσάρει και τα τέσσερα πολυτελή ηλεκτρικά μοντέλα – EQS, EQS SUV, EQE και EQE SUV μέχρι το τέλος του 2022.

Η Mercedes δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τίποτα για τις εκδόσεις του συστήματος μετάδοσης κίνησης, αλλά αναμένουμε ότι το EQE SUV θα αναλάβει το σύστημα μετάδοσης κίνησης και την μπαταρία του EQE, πράγμα που σημαίνει ότι το EQE SUV θα χρησιμοποιεί την μπαταρία 90 kWh, με τη μεγαλύτερη μπαταρία 107,2 kWh να παραμένει δεσμευμένη για το EQS/EQS SUV.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply