Μοιάζει με μικρότερη S-Class

17
Μοιάζει με μικρότερη S-Class

Η νέα Mercedes E-Class θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2022 και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από το 2023. Η ιστοσελίδα www.kolesa.ru δείχνει μια πολύ ρεαλιστική απόδοση της νέας γενιάς W214. Με την πρώτη ματιά μοιάζει με μια μικρότερη S-Class.

Φωτογραφία: www.kolesa.ru/facebook

Η νέα Mercedes E-Class (W214) θα έχει εντελώς νέα σχεδίαση. Μέχρι στιγμής οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν κρύψει πολλά από το νέο σχέδιο, αλλά η ιστοσελίδα www.kolesa.ru δείχνει μια απόδοση που φαίνεται αρκετά ρεαλιστική.

Όπως και με τις S-Class και C-Class, η νέα E-Class έχει μια πιο λεπτή σιλουέτα με πιο λεπτούς προβολείς που πλαισιώνουν μια μικρότερη μάσκα ψυγείου και εξίσου λεπτά πίσω φώτα δύο τεμαχίων που εκτείνονται επίσης στο καπό του πορτμπαγκάζ.

Το μεταξόνιο θα αυξηθεί για να διαφοροποιηθεί πιο ξεκάθαρα από την C-Class και οι συνάδελφοι στο περιοδικό auto motor und sport υπολογίζουν το μεταξόνιο στα 2,96 μέτρα. Το μπροστινό και το πίσω μετατρόχιο θα αυξηθούν επίσης ελαφρώς. Θα προσφέρονται προαιρετική αερανάρτηση και ενσωματωμένο σύστημα διεύθυνσης.

Η Mercedes E-Class θα έχει μόνο 4κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες κάτω από το καπό, καθώς ο κινητήρας V8 θα εξαφανιστεί όπως στην C-Class. Οι κινητήρες βενζίνης M254 και πετρελαίου OM654 θα διαθέτουν ήπιο υβριδικό με δίκτυο 48 V και ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης. Οι βενζινοκινητήρες θα αποδίδουν έως 272 HP και 400 Nm και ο diesel έως 265 HP και 550 Nm. Περισσότερη ισχύς θα αποδίδουν οι 6κύλινδροι βενζινοκινητήρες σε σειρά M256 και 6κύλινδροι πετρελαιοκινητήρες σε σειρά OM 656 που θα αποδίδουν έως και 435 ίππους και 330 ίππους αντίστοιχα.

Οι λάτρεις της AMG πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με τον 4κύλινδρο κινητήρα M139 που θα ενσωματωθεί σε ένα σύστημα PHEV και θα αποδίδει πάνω από 600 HP στην AMG E 63 αλλά θα υπάρχει και μια βασική έκδοση AMG, η AMG E 53.

Δεν θα λείψουν οι εκδόσεις PHEV που θα επωφεληθούν από την μπαταρία υψηλής χωρητικότητας των C-Class και S-Class που θα δώσει αυτονομία έως και 100 km. Η μεγαλύτερη μπαταρία θα τοποθετηθεί κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ και κάτω από το πίσω μέρος πάγκο αφού η Mercedes ανασχεδίασε τον πίσω άξονα.

Η γκάμα της E-Class θα αποτελείται από τη λιμουζίνα και το T-Model station wagon, αλλά ένα καμπριολέ και κουπέ E-Class δεν θα υπάρχουν πλέον. Τη θέση τους θα πάρουν οι Mercedes CLE Coupe και Cabrio που θα αντικαταστήσουν τόσο την C-Class/E-Class coupe όσο και την cabriolet.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply