Καθυστέρησε το “Last Call” #7 του Dodge

0
Καθυστέρησε το “Last Call” #7 του Dodge

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει πώς η Dodge δημιούργησε μια «Τελευταία κλήση» σειριακή εισαγωγή για μια σειρά από αυτοκίνητα περιορισμένης έκδοσης για το 2023 που θα σηματοδοτήσει τα τελευταία οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο από τη μάρκα προτού γίνουν ηλεκτροκίνητα. Μέχρι στιγμής, έχουν ανακοινωθεί έξι, με το έβδομο να έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στη SEMA (Specialty Equipment Market Association) τον Νοέμβριο. Ωστόσο, η Dodge ανακοίνωσε ότι το #7 δεν θα είναι έτοιμο εγκαίρως για τη SEMA λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα έξι μοντέλα «Last Call» που ανακοινώθηκαν προηγουμένως της Dodge περιλαμβάνουν Challenger Shakedown, Charger Super Bee, Challenger and Charger Scat Pack Swinger, Charger King Daytona και Challenger Black Ghost. Αυτή η πρόσφατη εξέλιξη των γεγονότων δίνει σε όσους από εμάς στο ClassicCars.com Journal την ευκαιρία να μαντέψουμε ή να φανταστούμε τι έχει το Dodge στο μανίκι του. Ακολουθούν μερικές σκέψεις από το προσωπικό μας:

  • «Θα ήθελα να δω τον Dodge να κάνει κάτι που είναι «εκεί έξω», ακόμα και για αυτούς. Βλέποντας την εστίασή τους στους μυς της δεκαετίας του 1960-1970, θα ήθελα να δω ένα Hellephant powerplant ή ένα «Cuda Edition Challenger με νέα περιτονία».
  • Hemi Challenger R/T κάμπριο που τροφοδοτείται από Hellcat
  • Ρεπλίκα ρεγάλια φυλής Dick Landy
  • Mr. Norm’s Grand Spaulding Dodge
  • Αναφέρθηκε ακόμα ο Ελέφαντας;
  • Ενας κατάλληλος Kowalski Edition Challenger
  • Τι θα λέγατε για μια ειδική έκδοση Charger που τιμά τους κακούς στο «Bullitt»;
Το ρετρό έμβλημα της μέλισσας Scat Pack

Όταν αυτά τα ζητήματα επιλυθούν μόνα τους, η Dodge θα ανακοινώσει την επαναπρογραμματισμένη ημερομηνία. Στο μεταξύ, γιατί να μην φορέσετε το καπέλο σκέψης Mopar και να μας πείτε τι φαντάζεστε ότι θα είναι το Last Call #7;

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply