Η Volkswagen αποκαλύπτει πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα αξίας 24.000 δολαρίων

6
Η Volkswagen αποκαλύπτει πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα αξίας 24.000 δολαρίων

Η Volkswagen αποκάλυψε ένα βασικό ηλεκτρικό όχημα που λέει ότι θα είναι διαθέσιμο στην αγορά έως το 2025 και για λιγότερο από 24.000 δολάρια.

«Η ταυτότητα. Η ζωή είναι το όραμά μας για την επόμενη γενιά πλήρως ηλεκτρική αστική κινητικότητα», αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, Ralf Brandstätter, στην ανακοίνωση της εταιρείας, που έγινε στην εκδήλωση IAA Mobility 2021 στο Μόναχο. «Το πρωτότυπο αυτοκίνητο παρέχει μια προεπισκόπηση μιας ταυτότητας. μοντέλο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων που θα λανσάρουμε το 2025, με τιμή περίπου 20.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε την ηλεκτρική κινητικότητα προσβάσιμη σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

Το ταμπλό ανανεώθηκε στο βασικό EV της VW

«Στη δημιουργία της ταυτότητας. Ζωή έχουμε επικεντρωθεί σταθερά στις ανάγκες των νεότερων πελατών. Πιστεύουμε ότι, ακόμη περισσότερο από σήμερα, το αυτοκίνητο του μέλλοντος θα αφορά τον τρόπο ζωής και την προσωπική έκφραση. Ο πελάτης του αύριο δεν θα θέλει απλώς να φτάσει από το Α στο Β. θα ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ένα αυτοκίνητο. Η ταυτότητα. Η ζωή είναι η απάντησή μας σε αυτό».

Έτσι, η ιδέα καταργεί το συμβατικό ταμπλό, αλλά προσφέρει μια οθόνη βίντεο για παρακολούθηση ταινιών ή παιχνίδι. Το αυτοκίνητο έχει επίσης υφασμάτινη οροφή που μπορεί να ανοίξει.

Η VW είπε ότι η βιωσιμότητα ήταν επίσης ένας στόχος και ότι τα ανακυκλωμένα υλικά θα χρησιμοποιηθούν στα εξαρτήματα του οχήματος.

Η Lexus κάνει 50 αυτοκίνητα RC έκδοσης Fuji

ηλεκτρικό όχημα, η Volkswagen αποκαλύπτει πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα 24.000 δολαρίων, ClassicCars.com Journal

Σε αυτήν την περίπτωση, το RC δεν σημαίνει “τηλεχειριστήριο”. Αντίθετα, μιλάμε για το μοντέλο Lexus RC F Fuji Speedway Edition του 2022, από το οποίο θα παραχθούν μόνο 50 και όλα σε αποκλειστικό έγχρωμο, ημι-ματ Electric Surge.

Ενισχύοντας τα κουπέ θα είναι ένας V8 5,0 λίτρων που θα αποδίδει 472 ίππους και 395 λίβρες-πόδια ροπής, καλό, λέει η Lexus για 0-60 3,96 δευτερόλεπτα (σε σύγκριση με 4,2 δευτερόλεπτα για τα αυτοκίνητα που δεν είναι Fuji 2022 RC F). Η έκδοση Fuji διαθέτει επίσης κεραμικά φρένα από άνθρακα Brembo και εξάτμιση τιτανίου.

Η Subaru αποκαλύπτει την 5η γενιά WRX

ηλεκτρικό όχημα, η Volkswagen αποκαλύπτει πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα 24.000 δολαρίων, ClassicCars.com Journal

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply