Η Porsche Vision GT Spyder έρχεται στο Gran Turismo 7 στις 29 Σεπτεμβρίου

3
Η Porsche Vision GT Spyder έρχεται στο Gran Turismo 7 στις 29 Σεπτεμβρίου

Η Porsche δημιούργησε μια άλλη εικονικό πρωτότυπο αυτοκίνητο για τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Gran Turismo. Ονομάζεται Vision GT Spyder, θα είναι διαθέσιμο σε “Gran Turismo 7παίκτες 29 Σεπτεμβρίου.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Twitter, το Vision GT Spyder είναι μια έκδοση ανοιχτής οροφής του Κουπέ Porsche Vision GT η αυτοκινητοβιομηχανία αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2021. Ενώ άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν εδώ και χρόνια ιδέες Vision Gran Turismo, αυτή ήταν η πρώτη από την Porsche, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό από τον κόσμο του Gran Turismo μέχρι το 2017 λόγω συμφωνιών αδειοδότησης.

Τα πρωτότυπα Vision GT είναι ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα που εξερευνούν πιθανά μελλοντικά σχεδιαστικά θέματα. Η Porsche κατασκεύασε στην πραγματικότητα μια πλήρους κλίμακας μακέτα του κουπέ Vision GT, αλλά δεν είναι σαφές αν έκανε το ίδιο με το Spyder.

Ενώ το Vision GT Spyder και το κουπέ σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για παιχνίδια Gran Turismo, το στυλ τους έχει μερικά κοινά στοιχεία με το Έννοια Porsche Mission Rένα αυτοκίνητο με δυνατότητα οδήγησης Porsche που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Πιστεύεται ότι είναι μια προεπισκόπηση του ηλεκτρικό 718 Cayman Η αυτοκινητοβιομηχανία πιστεύεται ότι είναι έτοιμη για ένα λανσάρισμα στα μέσα της δεκαετίας.

Έννοια Porsche Vision GT Spyder

Αλλά το επόμενο EV παραγωγής της Porsche δεν θα είναι ένα κομψό σπορ αυτοκίνητο. Θα είναι το επόμενης γενιάς Macan, το οποίο αναμένεται να έρθει τον επόμενο χρόνο ως μοντέλο του 2024. Ενώ η βενζινοκίνητη Macan αναμένεται να παραμείνει επίσης, η Porsche φέρεται να αναμένει από το EV ταιριάζει με τη βενζίνη Macan τρέχουσας γενιάς στις πωλήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η Macan είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές μοντέλο της Porsche.

Η Porsche τον Ιούλιο επιβεβαίωσε επίσης σχέδια για ένα ηλεκτρικό SUV τοποθετημένο πάνω από την Cayenne, που έχει προγραμματιστεί να φτάσει στο δεύτερο μισό της δεκαετίας. Η αυτοκινητοβιομηχανία πιστεύεται ότι σχεδιάζει επίσης έναν ηλεκτροκίνητο διάδοχο της Panamera, και είναι επενδύοντας σε νέα τεχνολογία μπαταριών.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά από Αρχή Αυτοκινήτουσυντακτικό συνεργάτη του ClassicCars.com.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply