Η Nissan παρουσιάζει το Z GT4

0
Η Nissan παρουσιάζει το Z GT4

Nissan και Nissan Motorsports Η & Customizing Co., Ltd. (NMC) αποκάλυψε το νέο αγωνιστικό GT4 που βασίζεται στο ολοκαίνουργιο Nissan Z.

«Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός για τη Nissan είναι μια έκφραση του πάθους και της ασυναγώνιστης τεχνογνωσίας μας. Το Nissan Z συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του ως ένα συναρπαστικό σπορ αυτοκίνητο που συναρπάζει τους οδηγούς με τη δυναμική του οδήγησης και το ευέλικτο σύστημα μετάδοσης κίνησης», λέει ο Ashwani Gupta, COO της Nissan. «Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το Nissan Z της κατηγορίας GT4, έτοιμο για πίστα, θα είναι έτοιμο να γράψει άλλο ένα κεφάλαιο στην κληρονομιά ταχύτητας του Nissan Z για 50 και πλέον χρόνια».

2023 Nissan Z GT4 (Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά της Nissan)

Έτσι, εάν δεν σας αρέσουν οι αγώνες και χρειάζεστε λίγη εκπαίδευση, το GT4 είναι περισσότερο μια κατηγορία αυτοκινήτων δρόμου προσαρμοσμένη για τον ανταγωνισμό από τους κατασκευαστές, αν και Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτων μπορεί να εγκρίνει ομαδικά αυτοκίνητα. Ωστόσο, όλα τα αυτοκίνητα έχουν ρυθμιστεί ώστε να έχουν επίπεδα απόδοσης όσο το δυνατόν πιο κοντά μεταξύ τους και χρησιμοποιούν επίσης τα ίδια ελαστικά.

Αν και δεν είναι ένα όχημα παραγωγής NIMSO, η Nissan χρησιμοποίησε το NIMSO Racing Division της NMC για να προετοιμάσει το Z για την πίστα βελτιώνοντας το πλαίσιο, την ανάρτηση, την αεροδυναμική και τον κινητήρα του οχήματος. Η Nissan λέει ότι αυτό «δημιούργησε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που είναι Nissan Z από όλες τις απόψεις – προσβάσιμο σε ενθουσιώδεις οδηγούς και σκληροπυρηνικούς επαγγελματίες». Στην πραγματικότητα, οι λαοί στο Motor Trend νιώθετε ότι το GT4 μπορεί να δώσει υποδείξεις για το πώς μπορούμε να περιμένουμε να είναι το δρομικό μοντέλο Nissan Z NIMSO 2023.

2023 Nissan Z GT4 (Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά της Nissan)
2023 Nissan Z GT4 (Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά της Nissan)

Το πλήρες αποτέλεσμα των τροποποιήσεων, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων προδιαγραφών του οχήματος, μπορεί να φανεί για πρώτη φορά στην έκθεση SEMA (Specialty Equipment Market Association) στο Λας Βέγκας στις αρχές Νοεμβρίου 2022. Εάν το ενδιαφέρον σας κεντρίσει το GT4 Z αγωνιστικό αυτοκίνητο, η Nissan λέει ότι το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο για παράδοση το πρώτο εξάμηνο του 2023.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply