Η Mercedes-AMG αποκαλύπτει το GT3 Edition 55. Όχι, δεν μπορείς να το οδηγήσεις

14
Η Mercedes-AMG αποκαλύπτει το GT3 Edition 55. Όχι, δεν μπορείς να το οδηγήσεις

Η Mercedes-AMG παίρνει την αυλαία της GT3 Edition 55 στην επετειακή χρονιά της AMG. Αλλά δεν είναι ακριβώς ο καθημερινός σας οδηγός. Το εξαιρετικά αποκλειστικό μοντέλο θα βγει από τις γραμμές συναρμολόγησης μόνο σε πέντε μονάδες.

Η Mercedes-AMG θα κατασκευάσει αυτό το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το χέρι στο Affalterbach της Γερμανίας και θα τον εξοπλίσει με μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το αυτοκίνητο έλαβε ένα σύστημα εξάτμισης απόδοσης υπογεγραμμένο από την Inconel και διαθέτει ένα σιγαστήρα για ένα ειδικό soundtrack.

Η GT3 Edition 55 εμφανίζει ένα αμάξωμα σε αλπικό gri uni MANUFAKTUR με αντίθετες κόκκινες πινελιές και αεροδυναμικά στοιχεία άνθρακα. Το λογότυπο της επετείου 55 ετών εμφανίζεται στην πίσω πτέρυγα, κοντά στο λογότυπο της AMG.

Η πινακίδα “Edition 55 – 1 of 5” εκτίθεται στο πιλοτήριο, στην κεντρική κονσόλα και στο carbon κάθισμα. Η Mercedes-AMG επέλεξε ματ μεταλλικό Anthracite για το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας, ενώ οι ζώνες ασφαλείας έρχονται με ασημί πινελιές. Στο αεροσκάφος υπάρχει μια Bosch Data Display Unit (DDU) τελευταίας γενιάς, η οποία εμφανίζει σχετικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, ταχύτητα κινητήρα, θερμοκρασίες λειτουργίας, χρόνοι γύρου, ένδειξη ταχύτητας και αλλαγής ταχυτήτων.

Τα πάντα για τη Mercedes-AMG GT3 Edition 55 είναι στο όνομα των αγώνων. Δεν είναι αναγνωρισμένο από τη FIA και ως εκ τούτου μπορεί να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ κινητήρα. Ο κινητήρας V8 των 6,3 λίτρων κυλά στην άσφαλτο 650 PS (641 HP). Αυτό είναι 100 PS (98 HP) περισσότερο από την έκδοση που έχει πιστοποιηθεί από τη FIA.

Η Mercedes έχει ήδη βάλει ένα τίμημα για όλες αυτές τις επιδόσεις. Αυτό θα ήταν 625.000 € χωρίς ΦΠΑ. Αλλά περιλαμβάνει ένα χρονοδιάγραμμα IWC Schaffhausen. Είναι η περιορισμένη έκδοση Pilot’s Watch Chronograph Edition AMG. Το ρολόι εμφανίζει τον αριθμό πλαισίου που αντιστοιχεί στη Mercedes-AMG GT3 Edition 55 στην πίσω θήκη, η οποία είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο κατηγορίας 5.

Η Mercedes-AMG GT3 Edition 55 εντάσσεται τώρα στην επετειακή σειρά AMG. Εκεί είναι που το Mercedes-AMG GLEMercedes-AMG A 45, Mercedes-AMG CLA 45, A 35 και CLA 35, συν το Mercedes-AMG G 63όλοι με το λογότυπο Edition 55, το περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply