Η Land Rover δημοσιεύει πλάνα από τα παρασκήνια της ακολουθίας καταδίωξης 007

8
Η Land Rover δημοσιεύει πλάνα από τα παρασκήνια της ακολουθίας καταδίωξης 007

Όπως συμβαίνει με όλες τις ταινίες του Bond, του James Bond, το 007 δεν είναι το μόνο αστέρι. Τα αυτοκίνητα πρωταγωνιστούν επίσης στο Δεν υπάρχει χρόνος για θάνατοκαι η Land Rover δημοσίευσε πλάνα από τα παρασκήνια μιας σκηνής καταδίωξης από την ταινία που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι αθλητικών οχημάτων Range Rover Sport SVR.

https://www.youtube.com/watch?v=_aWxFMshOM4

Το βίντεο παρέχει «μια γεύση» της δράσης καθώς η ομάδα κασκαντέρ εξηγεί γιατί, όπως το θέτει η Land Rover, «το Range Rover SVR ήταν τέλειο για τη δουλειά».

Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Chris Corbould, δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, και ο συντονιστής ακροβατικών Lee Morrison, ο οποίος αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων λέγοντας «Ήμουν πολύ πρόθυμος να γυρίσω μια ακολουθία καταδίωξης Bond εκτός δρόμου, σε ένα πραγματικά απαιτητικό περιβάλλον και το Range Rover Sport SVR ήταν η τέλεια επιλογή για αυτό το κομμάτι της ιστορίας. Γυρίζουμε τα πάντα πραγματικά, έτσι τα έχουμε ωθήσει στο απόλυτο μέγιστο και το pursuit υπόσχεται να είναι μια από τις αξέχαστες στιγμές της ταινίας».

Επιλέχθηκαν τα SVR που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία για “stealth και ικανότητα”, μας είπαν, και είναι κατασκευασμένα σε χρώμα Eiger Grey, με το προαιρετικό Carbon Pack και Narvik Black ζάντες 22 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους, θα πρέπει να αντιγράψτε το δικό σας.

«Το Range Rover Sport SVR ανεβάζει τις επιδόσεις πολυτέλειας σε νέα ύψη με βελτιωμένη δυναμική οδήγησης και έναν ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 575 ίππων, καθιστώντας το την τέλεια επιλογή για το ρόλο», σημειώνει η Land Rover. «Μπορεί να επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα (0-60 mph σε 4,3 δευτερόλεπτα) και έχει τελική ταχύτητα 283 km/h (176 mph), καθιστώντας το το ταχύτερο Land Rover ποτέ.»

Η Land Rover είπε επίσης ότι τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία ήταν σε τυπική εργοστασιακή ανάρτηση.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply