Η Lamborghini αποκαλύπτει το νέο Urus S

2
Η Lamborghini αποκαλύπτει το νέο Urus S

Η Lamborghini τα αποκάλυψε νέο Urus S υψηλών επιδόσεων που διαθέτει έναν V8 twin-turbo 4,0 λίτρων 657 ίππων. Το Urus S θα αντικαταστήσει το αρχικό Urus και θα ενταχθεί στη σειρά SUV της Lamborghini με το Urus Performante.

«Η Urus έχει αποδείξει την ελκυστικότητά της για όσους αναζητούν τον αποφασιστικό συνδυασμό του πιο σπορ SUV και μιας Lamborghini για να οδηγούν καθημερινά: το Urus S κάθεται τέλεια δίπλα στο νέο Urus Performante, για όσους επιλέγουν την πιο αγνή εξάχνωση απόδοσης, πολυτέλειας και ευελιξίας». λέει ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini. «Η εμπορική επιτυχία της Urus, με περισσότερα από 20.000 οχήματα που παράγονται, είναι απόδειξη των διαπιστευτήριών της ως το πρώτο και διαρκές Super SUV: το Urus S εξυψώνει αυτή τη φήμη».

2023 Lamborghini Urus S (Εικόνα ευγενική προσφορά της Lamborghini)

Ο 657 bhp, που είναι μια ώθηση 16 ίππων από το αρχικό Urus, έρχεται στις 6.000 rpm, με 626 lb-ft ροπής στις 2.300-4.500 rpm. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, ενώ το Urus S διαθέτει τετρακίνηση με ενσωματωμένο μπροστινό διαφορικό, κεντρικό διαφορικό Torsen και πίσω διαφορικό ενεργού διάνυσμα ροπής.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply