Η GM China σχεδιάζει 10 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως το 2023

7
Η GM China σχεδιάζει 10 νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως το 2023

Οι κανονισμοί σε όλο τον κόσμο συνέχισαν να αναδιαμορφώνουν τα μελλοντικά σχέδια προϊόντων των αυτοκινητοβιομηχανιών — και αυτό σημαίνει περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η GM China ανακοίνωσε την Τρίτη ότι σχεδιάζει να εισαγάγει 10 επιπλέον ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τοπικά εκτός από 10 ήδη προγραμματισμένα μοντέλα. Στην ανακοίνωση, η GM είπε ότι το πρώτο σετ 10 ηλεκτροκίνητων ή νέας ενέργειας οχήματα, άρχισε να κυκλοφορεί το 2016 και θα συνεχιστεί μέχρι το 2020. Μεταξύ 2021 και 2023, θα φτάσουν άλλα 10 ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το “electrified” καλύπτει μια γκάμα οχημάτων: ήπια υβριδικά, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία.

Μερικά από τα πρώτα ηλεκτροκίνητα μοντέλα GM-SAIC-Wuling, οι τοπικοί εταίροι κοινοπραξίας της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, περιλαμβάνουν το Cadillac CT6 Plug-In, το Buick Velite 5 (ένα ανασχεδιασμένο Chevrolet Volt) και το Baojun E100, μια μικροσκοπική ηλεκτρική μπαταρία. αυτοκίνητο πόλης. Στο εγγύς μέλλον, η Buick θα παρουσιάσει επίσης το Velite 6 plug-in και Velite 6 EV.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο NIO ES8 Electric SUV Undercuts Tesla Model X στην Κίνα

Η ανακοίνωση ακολουθεί τη δέσμευση της GM να παρουσιάσει 20 νέα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα έως το 2023 επίσης. Δεν είναι σαφές εάν η Βόρεια Αμερική θα δει και τα 20 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Κίνα θα δει. Η χώρα έχει προχωρήσει στην υιοθέτηση πολιτικών που ανταμείβουν τις αγορές οχημάτων νέας ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων υψηλών κινήτρων για τα οχήματα.
«Η Κίνα διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στην οδήγηση προς ένα μέλλον με μηδενικές εκπομπές ρύπων και η General Motors σκοπεύει να βοηθήσει να γίνει αυτό», δήλωσε ο Matt Tsien, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της GM και πρόεδρος της GM China.

Η GM λάνσαρε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρία στα τέλη του 2017, το Chevrolet Bolt EV, με αυτονομία 238 μιλίων που υπολογίζεται από την EPA. Είναι σαφές ότι το Bolt EV είναι μόνο η αρχή της στρατηγικής ηλεκτροκίνησης της αυτοκινητοβιομηχανίας.

HybridCars.com

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply