Η GM, η Honda συνεργάζεται για την ανάπτυξη μπαταριών επόμενης γενιάς

8
Η GM, η Honda συνεργάζεται για την ανάπτυξη μπαταριών επόμενης γενιάς

Η General Motors και η Honda ανακοίνωσαν μια συνεργασία για την ανάπτυξη νέων εξαρτημάτων μπαταριών για ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ήδη μια αποδεδειγμένη σχέση όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση, έχοντας δημιουργήσει την πρώτη κοινοπραξία παραγωγής του κλάδου για ένα προηγμένο σύστημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου που θα φτάσει γύρω στο 2020. Τώρα, η GM και η Honda θα συνεργαστούν σε νέα προηγμένα εξαρτήματα μπαταριών προηγμένης χημείας. συμπεριλαμβανομένης της κυψέλης και της μονάδας, με την ελπίδα να επιταχυνθούν τα σχέδια και των δύο εταιρειών για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα και από τις δύο εταιρείες, η κοινοπραξία υπόσχεται να παραδώσει μια μπαταρία επόμενης γενιάς με υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, μικρότερη συσκευασία και ταχύτερες δυνατότητες φόρτισης για μελλοντικά προϊόντα, κυρίως για την αγορά της Βόρειας Αμερικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες Ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες συνεργάζονται για να αναπτύξουν μπαταρίες του Αγίου Δισκοπότηρου

Οι εταιρείες θα συνεργαστούν με βάση το σύστημα μπαταριών επόμενης γενιάς της GM, με σκοπό η Honda να προμηθεύεται τις μονάδες μπαταρίας από την GM. Ο στόχος είναι να συνδυαστεί η κλίμακα και η παγκόσμια απόδοση παραγωγής και από τις δύο εταιρείες για να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές.
«Αυτή η νέα, πολυετής συμφωνία με τη Honda καταδεικνύει περαιτέρω την ικανότητα της General Motors να καινοτομεί προς ένα κερδοφόρο χαρτοφυλάκιο ηλεκτρικών», δήλωσε ο Mark Reuss, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της General Motors για την Global Product Development, Purchasing and Supply Chain. «Η εμπειρία δεκαετιών ηλεκτροκίνησης της GM και οι στρατηγικές επενδύσεις EV της GM, παράλληλα με τη δέσμευση της Honda για την προώθηση της κινητικότητας, θα οδηγήσουν σε καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας και πρόοδο στο όραμά μας για μηδενικές εκπομπές ρύπων».

AutoGuide.com

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply