Η Cindy Crawford διασκευάζει την εμβληματική διαφήμιση της Pepsi με μια κλασική Cadillac Eldorado

6
Η Cindy Crawford διασκευάζει την εμβληματική διαφήμιση της Pepsi με μια κλασική Cadillac Eldorado

Ήταν σχεδόν 30 χρόνια πριν, όταν το supermodel Cindy Crawford τράβηξε την προσοχή όλων στη διαφήμιση της Pepsi το 1992 για το Super Bowl. Η Crawford, στα 20 της τότε, προώθησε τη μάρκα αναψυκτικών ανεβαίνοντας στο Halfway House Café με μια έντονο κόκκινο Lamborghini Diablo για να ξεδιψάσει καθώς δύο νεαρά αγόρια την κοιτούσαν με θαυμασμό.

Το 2017, για την επέτειο των 25 χρόνων της διαφήμισης, ο Crawford σκέφτηκε τη διαφήμιση κατά τη διάρκεια Ψυχαγωγία Απόψε ειδική για τις μεγαλύτερες διαφημίσεις του Super Bowl:

«Ναι, είμαι σέξι και βγαίνω από το αυτοκίνητο, αλλά με αυτά τα μικρά αγόρια να φαίνονται κάπως και μετά με αυτή τη γραμμή ότι πραγματικά δεν με παρακολουθούν – κοιτάζουν απλώς το κουτάκι. Νόμιζα ότι ήταν πολύ έξυπνο».

Και το 2018 είπε Περιοδικό People: «Πάντα αποκτά χαρακτηριστικά στις συγκεντρώσεις των Καλύτερων Διαφημίσεων Super Bowl που έγιναν ποτέ, και κάθε Ιανουάριο επισκέπτομαι ξανά το αρχικό μου μέρος στην Pepsi που απλώς λατρεύω επειδή η μουσική ήταν τέλεια και τα μικρά αγόρια ήταν τέλεια. Ήταν απλώς μια από αυτές τις διαφημίσεις που λάτρεψαν όλοι και έκανε τον κόσμο χαρούμενο».

Το μοντέλο, τώρα 55 ετών, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram αναδημιουργώντας τη διαφήμιση, αλλά αυτή τη φορά για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο.

Στη φωτογραφία, ο Crawford επιστρέφει στο Halfway House Café με ένα διαφορετικό κόκκινο κλασικό, μια Cadillac Eldorado και δύο εκπληκτικούς επιβάτες – κογιότ.

«Είναι πάντα ευχαρίστηση και συγκίνηση να δουλεύω με τον φίλο μου τον David Yarrow… και ακόμη περισσότερο όταν είναι για καλό σκοπό», γράφει ο Crawford στο Instagram. «Επιστρέψαμε στο αρχικό Halfway House από τη διάσημη διαφήμιση της Pepsi που έκανα το 1992 για να ξαναδημιουργήσω τη στιγμή (με μια ανατροπή του David Yarrow) με την ελπίδα να συγκεντρώσουμε χρήματα για το American Family Children’s Hospital στο Μάντισον του Ουισκόνσιν όπου βρισκόταν ο αδερφός μου. θεραπεία για λευχαιμία.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Crawford σημειώνει ότι με τη βοήθεια του Yarrow, του φωτογράφου της φωτογραφίας, η ομάδα της έχει ήδη συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια για τον σκοπό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply