Η Breitling θυμίζει τις Corvette, Mustang, Cobra της δεκαετίας του ’60 με νέα ρολόγια

4
Η Breitling θυμίζει τις Corvette, Mustang, Cobra της δεκαετίας του ’60 με νέα ρολόγια

Τρία ρολόγια εμπνευσμένα από κλασικά αμερικανικά σπορ αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1960 αποκαλύφθηκαν ως η συλλογή Breitling Top Time Classic Cars Capsule στις πρόσφατες Ημέρες Watch της Γενεύης.

Τα ρολόγια ανατρέχουν στα Chevrolet Corvette, Ford Mustang και Shelby Cobra, τα οποία η ωρολογοποιός αποκαλεί «τρεις εικόνες της αμερικανικής κουλτούρας αυτοκινήτων». Η Breitling προσθέτει ότι τα ρολόγια «είναι ένα νεύμα στα αρχικά μοντέλα Breitling Top Time της δεκαετίας του 1960, τα οποία σχεδιάστηκαν για «νέους και δραστήριους επαγγελματίες».

«Οι σημερινές σύγχρονες ρετρό ερμηνείες είναι ίσως ακόμη πιο νεανικές και με ελεύθερο πνεύμα», πρόσθεσε η εταιρεία.

«Αυτοί οι ανατρεπτικοί χρονογράφοι με μια στροφική κίνηση ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα καντράν τους με πορτοκαλί, κίτρινο ή κόκκινο και μπλε πινελιές και λουράκια ρολογιών με αγωνιστικό θέμα από δέρμα μοσχαριού», σημειώνει η συνοδευτική επιστολή με το δελτίο ειδήσεων.

«Οι χαραγμένες θήκες από ανοξείδωτο χάλυβα παρουσιάζουν το λογότυπο κάθε αυτοκινήτου με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και οι ωθητές χρονογράφου σημειώνουν το καντράν. Και τα τρία ρολόγια είναι αδιάβροχα έως και 100 μέτρα.»

Τα αυτοκίνητα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply