Η BMW αποκαλύπτει το μυστικό πρωτότυπο E46 M3 Touring

3
Η BMW αποκαλύπτει το μυστικό πρωτότυπο E46 M3 Touring

Η BMW είναι σχεδόν έτοιμη αποκαλύπτω α νέα M3 Touring με βάση τα πιο πρόσφατα G80 M3 γενιάςαλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι το πρώτο M3 που θα λάβει τη θεραπεία longroof.

Μόλις πριν από δύο δεκαετίες, η BMW ανέπτυξε ένα πρωτότυπο M3 Touring βασισμένο στη γενιά E46 M3 που πωλούνταν εκείνη την εποχή. Το πράσινο φως παραγωγής δεν δόθηκε ποτέ, αλλά η BMW αποφάσισε να κρατήσει το αρχικό πρωτότυπο.

Το αυτοκίνητο εμφανίζεται στο παραπάνω βίντεο, μαζί με μερικούς από τους μηχανικούς που βοήθησαν στην ανάπτυξή του. Το αυτοκίνητο φαίνεται απολύτως εκπληκτικό στην απόχρωση του ασημί BMW που έχει επιλεγεί γι’ αυτό, και τα εξογκώματα M3 δεν φαίνονται καθόλου παράταιρα στο πρακτικό αμάξωμα του βαγονιού.

Θα σας υπενθυμίσουμε ότι η E46 M3 κυκλοφόρησε από το 2000 έως το 2006. Κατά την ανάπτυξη του αυτοκινήτου, η BMW επικεντρώθηκε στο χαμηλό βάρος και τις υψηλές στροφές για επιδόσεις. Ο εν σειρά 6 των 3,2 λίτρων που το τροφοδοτούσε ήταν επίσης εντελώς νέος σχεδιασμός, μοιράζοντας μόνο τρία μέρη με τον προκάτοχό του. Το G80 M3 διαθέτει επίσης ένα inline-6, στην προκειμένη περίπτωση ένα 3,0-λίτρων διπλού υπερτροφοδοτούμενου με ισχύ 473 ίππων στη βασική έκδοση και 503 ίππων σε πιο πικάντικη μορφή Competition.

Προς το τέλος του βίντεο, έχουμε μια κρυφή κορύφωση στο μοντέρνο σετ M3 Touring για ντεμπούτο αργότερα φέτος. Το ντεμπούτο πιθανότατα θα γίνει τον Μάιο στο πλαίσιο του φετινού 50η επέτειος της M Division. Οι αναγνώστες των ΗΠΑ δεν θα πρέπει να έχουν τις ελπίδες τους για την αγορά ενός, καθώς η BMW επιβεβαίωσε ότι δεν θα το δούμε εδώ.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά από Αρχή Αυτοκινήτουσυντακτικό συνεργάτη του ClassicCars.com.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply