Η συλλογή κλασικών αυτοκινήτων Menard τελικά βγαίνει σε δημοπρασία

4
Η συλλογή κλασικών αυτοκινήτων Menard τελικά βγαίνει σε δημοπρασία

Εάν ζείτε στη Μεσοδυτική, πιθανότατα γνωρίζετε το Menards ως ένα κατάστημα που πουλά ξυλεία, εργαλεία, πόρτες και παράθυρα, στέγες, δάπεδα, χρώματα, συσκευές και πολλά άλλα.

Ακόμα κι αν δεν ζείτε στα Midwest, μπορεί να αναγνωρίσετε το όνομα της οικογένειας Menard για τη συμμετοχή του στους αγώνες αυτοκινήτων, τόσο στο Indy όσο και στο stock car.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον John Menard Jr., το μεγαλύτερο από τα οκτώ αδέρφια που πέρασε από το κολέγιο πουλώντας πλεονάζουσα ξυλεία σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Άνοιξε το πρώτο του κατάστημα σιδηρικών το 1964.

Ο μικρότερος αδερφός του, Λάρι, ήταν ένα βασικό μέρος του προγράμματος επέκτασης του καταστήματος και ενώ στον John άρεσαν τα αυτοκίνητα που έτρεχαν, ο Larry έγινε συλλέκτης αυτοκινήτων. Ο Λάρι πέθανε το 2019 αλλά η πανδημία του κορωνοϊού καθυστέρησε τη δημοπρασία της συλλογής του αυτοκινήτου του, επίσημα τη συλλογή Larry and Dawn Menard.

Η τελευταία αναθεωρημένη ημερομηνία είναι η 2 Οκτωβρίου, Δημοπρασίες VanDerBrink έχει ανακοινώσει.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί επίσης σε νέο χώρο. Αντί για τον χώρο Manard Collection, η πώληση θα πραγματοποιηθεί στο North Wisconsin State Fairgrounds Expo Building στο Chippewa Falls.

Η Menards, η συλλογή αυτοκινήτων Menard τελικά βγαίνει σε δημοπρασία, ClassicCars.com Journal

«Αυτή η καταπληκτική συλλογή από καταπληκτικά συλλεκτικά αυτοκίνητα, signs και η Petroliana αποκτήθηκε μετά από χρόνια αναζήτησης για αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο και ακριβώς αυτό το κομμάτι αναμνηστικών», γράφει η Yvette VanDerBrink. «Ο Larry και η Dawn μαζί απολάμβαναν να πηγαίνουν σε εκθέσεις, σε δημοπρασίες και να ψάχνουν σε καταστήματα με αντίκες για αντικείμενα που θα προσθέσουν στη συλλογή τους. Ο Larry και η Dawn Menard είχαν τη συλλογή τους στην κατοικία τους και απόλαυσαν να δείχνουν τη συλλογή σε άλλους συλλέκτες.

«Ο Larry Menard ήταν συχνά το πρόσωπο των Menards και περνούσε πολλές ώρες στήνοντας και ελέγχοντας τα καταστήματα Menard σε όλη τη Midwest», συνεχίζει. «Αυτό του έδωσε πολύ χρόνο για να αναζητήσει την επόμενη προσθήκη στη συλλογή τους».

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα κυκλοφορούν, συμπεριλαμβανομένων Ford από τη δεκαετία του 1930 και μοντέλων των μέσων του αιώνα από διάφορους κατασκευαστές, με Chevrolets και Corvettes. Επίσης, στο docket υπάρχουν μοτοσικλέτες, τρακτέρ αντίκες, σκούτερ, αντλίες βενζίνης και πινακίδες.

Η Menards, η συλλογή αυτοκινήτων Menard τελικά βγαίνει σε δημοπρασία, ClassicCars.com Journal

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply