Η ιδιοκτήτρια της Mercedes Princess Diana πέθανε στο Want the Car Back

9
Η ιδιοκτήτρια της Mercedes Princess Diana πέθανε στο Want the Car Back

Είκοσι πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η είδηση ​​της πριγκίπισσας Νταϊάνα πέθανε σε τραγικό δυστύχημα τρόμαξε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα η ιδιοκτήτρια της Mercedes στην οποία πέθανε θέλει το αυτοκίνητο πίσω.

Το αυτοκίνητο ανήκε σε μια εταιρεία από το Παρίσι, την Etoile Limousines, ιδιοκτησίας Jean-Francois Musa. Ένα τέταρτο του αιώνα μετά τη συντριβή, δεν έχει ακόμη ιδέα τι απέγινε το αυτοκίνητο που χτύπησε στο 13ου πυλώνας της σήραγγας Pont de l’Alma στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστουαγ,1997, με τη λαίδη Νταϊάνα επί του σκάφους. «Είναι νομικά δικό μου και το θέλω πίσω», λέει στις γαλλικές αρχές Mirror.co.uk. «Θα έπρεπε να είχε επιστρέψει μέχρι τώρα», επιμένει.

Το ναυάγιο θα μπορούσε να αξίζει έως και 10 εκατομμύρια λίρες (1.147.525 δολάρια), ισχυρίζονται οι ειδικοί. Ο Jean-Francois Musa πιστεύει ότι θα έπρεπε να εκτεθεί σε ένα μουσείο προς τιμήν της πριγκίπισσας που έχασε τραγικά τη ζωή της στα 36 της. Αλλά οι βασιλικοί θα προτιμούσαν να το απορρίψουν διακριτικά. Αυτό είναι που αυξάνει τις εικασίες σχετικά με τη θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία η συντριβή της πριγκίπισσας δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα. Επιπλέον, ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της Νταϊάνα, ο δισεκατομμυριούχος Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ, ισχυρίστηκε ότι η MI6 ήταν πίσω από το περιστατικό.

Πριν από πέντε χρόνια, όταν ακούστηκε για τελευταία φορά η Mercedes, βρισκόταν σε ένα κοντέινερ σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο κοντά στο Creteil, στα περίχωρα του Παρισιού. Κάποιος που εργάζεται εκεί είπε στη Mirror ότι το σεντάν μεταφέρθηκε πριν από χρόνια.

Μεθυσμένος και υπό την επήρεια αλκοόλ και αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, ο οδηγός Henri Paul έχει κριθεί ως «βαριά αμέλεια». Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι που κυνηγούσαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας από τη στιγμή που βγήκε από το ξενοδοχείο Ritz.

Ωστόσο, ο κ. Μούσα λέει ότι δεν ήταν μια πλοκή, αλλά ένα τροχαίο ατύχημα ρουτίνας. Αλλά χρόνια μετά τη συντριβή, μια μυστηριώδης πυρκαγιά κατέστρεψε μέρη του αυτοκινήτου. Οι γαλλικές αρχές αποφάσισαν να μην το δημοσιοποιήσουν. Η Daily Mirror αποκάλυψε τις πληροφορίες επτά χρόνια μετά την πυρκαγιά. Ένα Fiat Uno συγκρούστηκε με το σεντάν και είχε αφήσει λευκά σημάδια στην πόρτα του οδηγού. Αυτή ακριβώς η πόρτα κάηκε στη φωτιά.

Πριν από πέντε χρόνια, ένα γαλλικό ντοκιμαντέρ ανέφερε ότι το Η Mercedes είχε διαγραφεί το 1994. Ένας δραπέτης κατάδικος το έκλεψε όταν ήταν νέο, έχασε τον έλεγχο και το κύλησε πολλές φορές έξω από το Παρίσι. Η ασφαλιστική εταιρεία το κήρυξε διαγραφή. Αντί όμως να ξύνεται, επισκευάστηκε από μηχανικό και ξαναβγήκε στο δρόμο. Το ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι το απέκτησε αμέσως μετά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply