Η Ιαπωνική Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου επιστρέφει στο Λονγκ Μπιτς

3
Η Ιαπωνική Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου επιστρέφει στο Λονγκ Μπιτς

Η απειλή της βροχής στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, παρέμεινε για ώρες καθώς έλεγχα το iPhone μου κάθε 15 λεπτά. Απέκτησα ένα δίτροχο ηλεκτρικό σκούτερ πριν από πολλά χρόνια για να κλείνω με φερμουάρ στις εκθέσεις αυτοκινήτων και σε λωρίδες μεταφοράς τετάρτου μιλίου για να εξοικονομήσω χρόνο και τα πόδια μου. Το σκούτερ δεν πρέπει να βραχεί, γι’ αυτό δίσταζα να διασχίσω το τεράστιο πάρκινγκ στα περισσότερα από 300 αυτοκίνητα που φαίνονται στο καταπράσινο γρασίδι του υπέροχου Marina Green Park με θέα το λιμάνι του Long Beach. Το Shoreline Drive Park είναι μια εξαιρετική επιλογή για το “Kyusha” (vintage ιαπωνικό αυτοκίνητο), με φόντο διάφορα αξιοθέατα στο λιμάνι για γιοτ, όπως το Ενυδρείο του Ειρηνικού και κοντά στην μπροστινή ευθεία όπου γίνεται το διάσημο Grand Prix του Long Beach. θέση.

Παρόλο που ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, δεν ήθελα να χάσω την παράσταση, γι’ αυτό ανέβασα το αξιόπιστο σκούτερ μου και τράβηξα το τέταρτο του μιλίου πάρκινγκ μέχρι την είσοδο για να πάρω τα διαπιστευτήριά μου για τα μέσα. Σκέφτηκα ότι πριν από δύο χρόνια η παράσταση πραγματοποιήθηκε στη σκιά του υπερωκεάνιου πλοίου Queen Mary στο Harry Bridges Memorial Park, και πέρυσι στο πάρκινγκ του σταδίου Anaheim Angels. Χάρηκα που επέστρεψα στο ελκυστικό Λονγκ Μπιτς, στα καταπράσινα του Marina Green Park.

Το πεδίο ήταν τεράστιο, με αγαπημένα ιαπωνικά αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1950 έως το 1995, συμπεριλαμβανομένων των Datsun 510s, Nissan Zs, Acura NSX, Toyota Tercels και Celicas, Mitsubishi, Mazdas και πολλές υπέροχες μοτοσυκλέτες. Αυτή η θαυμαστή προσπάθεια που ο Τέρι και ο Κότζι Γιαμαγκούτσι συνέλεξαν αρχικά το 2005, με εκατοντάδες εθελοντές, είναι τώρα στα 17ου έτος και παραμένει η πρώτη και καλύτερη ιαπωνική έκθεση κλασικού αυτοκινήτου της Αμερικής στη χώρα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply