Αποκαλύφθηκε το νέο Defender αυτή τη Δευτέρα; | FunRover

15
Αποκαλύφθηκε το νέο Defender αυτή τη Δευτέρα;  |  FunRover

Αυτή η Δευτέρα που έρχεται δεν είναι μια συνηθισμένη, καταθλιπτική Δευτέρα. Επειδή αυτή την ερχόμενη Δευτέρα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Land Rover – 70 χρόνια ακριβώς από τότε που λανσαρίστηκε το πρώτο Land Rover Series One στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ το 1948.

Τι συμβαίνει την παγκόσμια ημέρα Land Rover;

Πιθανότατα έχετε ήδη δει το περίγραμμα της Land Rover στο βίντεο χιονιού. Ακριβώς στο τέλος, η Land Rover πειράζει μια ειδική εκδήλωση που συμβαίνει στις 20:00, βρετανική θερινή ώρα το απόγευμα της Δευτέρας. Το λένε «Ειδική εκπομπή».

https://www.youtube.com/watch?v=iKDGuPeKtwA

Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να είναι για να αναδείξουμε το νέο Defender. Το έχουμε ήδη δει στους δρόμους για δοκιμή. Και αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν μήνες τώρα! Σίγουρα η 70η επέτειος της εταιρείας και μια μέρα που σηματοδοτεί την κυκλοφορία του Land Rover που ξεκίνησε τα πάντα θα ήταν η τέλεια στιγμή για να αναδείξετε το ολοκαίνουργιο Defender;

Τι θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής;

Το δελτίο τύπου της Land Rover αναφέρει:

“Η Land Rover προσκαλεί τους θαυμαστές να συμμετάσχουν στους εορτασμούς σε μια διαδικτυακή μετάδοση της Παγκόσμιας Ημέρας Land Rover. Πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι που βοήθησαν στη δημιουργία των πιο αγαπημένων 4×4 στον κόσμο και των πρωτοποριακών τεχνολογιών της Land Rover, από την προέλευση της σειράς Land Rover και Defender, μέχρι την εισαγωγή. του Range Rover το 1970 και του Discovery το 1989».

Έτσι, επαναπροσδιορίζουν τις εξελίξεις ορόσημα στην ιστορία της εταιρείας! Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε μια εκδήλωση που μοιάζει με την Apple, όπου μετά την αναπροσαρμογή των προηγούμενων επιτυχιών, στη συνέχεια θα περάσουν ομαλά σε μια κυκλοφορία προϊόντος. Φροντίστε να παρακολουθήσετε την εκπομπή!

Νέα στυλ αμαξώματος Defender

Σε άλλες ειδήσεις, η Autocar αναφέρει ότι το νέο Defender πιθανότατα θα έχει τουλάχιστον δύο στυλ αμαξώματος. ένα αμάξωμα με σκληρή οροφή και pick-up. Το σκεπτικό τους είναι ότι με τη Mercedes να επαναφέρει το Nissan Navara και να το αποκαλεί X-Class – υπάρχει σαφώς μεγάλη ζήτηση για οχήματα κοινής χρήσης.

Τόπος κατασκευαστή

Το νέο Defender πιθανότατα θα κατασκευαστεί στη Σλοβακία, όπου η Land Rover έχει κατασκευάσει μια τεράστια μονάδα παραγωγής 300.000 m² στην περιοχή Nitra. Κοιτάζοντας στο LinkedIn, θα δείτε έναν αριθμό εργαζομένων που βασίζονται εδώ να εργάζονται σε διάφορα μέρη του έργου L663 – η εσωτερική αναφορά της εταιρείας για την αντικατάσταση του Defender.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply