Έχουμε τον Hershey, οι Βρετανοί έχουν το Autojumble τους

5
Έχουμε τον Hershey, οι Βρετανοί έχουν το Autojumble τους

Καθώς το ημερολόγιο κλείνει τις ημέρες μέχρι τη συνάντηση των AACA Eastern Fall Nationals & Flea Market, γνωστή και ως η μεγάλη συλλεκτική ανταλλαγή αυτοκινήτων, σκεφτήκαμε ότι ίσως θα θέλατε να δείτε την αντίστοιχη ετήσια εκδήλωση της Αγγλίας, το International Autojumble που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Beaulieu.

Οι οικοδεσπότες ανακοίνωσαν ότι η εκδήλωση προσέλκυσε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους «παρά τον αντίκτυπο των περιορισμών του Brexit και του Covid στους διεθνείς επισκέπτες».

«Μετά την αναβολή της παράστασης το 2020, η επιστροφή της έγινε δεκτή τόσο από εμπόρους όσο και από κυνηγούς ευκαιριών, οι οποίοι ήταν στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουν στα γήπεδα εκδηλώσεων Beaulieu για να ανταλλάξουν άπιαστα ανταλλακτικά για τα αυτοκινητιστικά τους έργα, καθώς και βασικά εργαλεία, βιβλία, αυτοκίνητα και ρετρό είδη lifestyle όπως ρούχα, σετ για πικνίκ, κλασικά αυτοκίνητα παιχνιδιών και πολλά άλλα», σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων μετά την εκδήλωση. «Με περίπτερα απλωμένα σε δύο πολυσύχναστα γήπεδα, αυτός ο ακρογωνιαίος λίθος της σεζόν εκδηλώσεων ήταν πραγματικά κάτι που πρέπει να δείτε».

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply